Разни - Публикувано на Monday, February 23, 2009 15:38 - 2 Коментара

Вече не е толкова трудно да избереш подарък

Всеки от нас е изпадал в ситуация, в която просто не може да измисли подходящ подарък за празника на близък човек. Трудно е винаги да си оригинален в идеите си, всеки път да подаряваш нещо готино, без това да ти струва много мислене и обикаляне по магазините. Точно за да ви спасим в подобни ситуации, ние разработихме един нов модул към Sedem.bg - търсачката за подаръци.

Търсачка за подаръци

Идеята е много проста и в същото време функционална. Избирате за мъж, жена, момче или момиче търсите подарък, след това избирате някоя от опциите, които описват характера му, кликате вълшебния бутон “Препоръчай ми щампи” и системата ви връща списък с идеи за тениски. Всички щампи, които ще видите в резултатите от вашето търсене, са подходящи за подарък на човека, който сте избрали. Така Sedem.bg ви сервира много готови идеи, от вас се иска просто да изберете едно от предложенията и да го поръчате.

Подаръкът, който ще изберете, би могъл да бъде още по-оригинален. Можете да заредите всяка от показаните щампи в нашият редактор за уникални продукти като кликнете оранжевия бутон “Промени дизайна” от страницата за преглед на щампа. Така не само че щампата, която ще подарите, ще бъде точно в целта, ами ще можете и да я персонализирате, като добавите снимка или текст.

Сподели в edno23
2 Коментара
Можеш да следиш тези коментари през RSS 2.0 фийда. Можеш да добавиш твой коментар, или да пуснеш trackback от твоя сайт.
maq
Feb 23, 2009 17:35

Тази опция ми изглежда много полезна. Поздравления - страхотна идея :)

Feb 23, 2009 18:22

Ето това е перфектна идея! Поздрави за новите функции и пожелавам още повече успехи на сайта :)

Добави коментар
Име *
E-mail Адрес *
Уебсайт
Коментар *
Блогът на Sedem.bg се задвижва от WordPress